woensdag 26 maart 2014

Workshop: Natuurlijke schoonmaak middelen maken.


Al enige tijd ben ik een enthousiast gebruiker van gifvrije schoonmaak en was-middelen. Ik zoek en probeer recepten die me iets lijken of die vervanging zijn van producten die ik  gebruikte.
En als je dan in je zoektocht niet alleen producten vindt die niet irriteren maar ook beter schoonmaken, makkelijk en snel te maken zijn en als klap op de vuurpijl vele malen goedkoper zijn dan de producten uit de supermarkt is er geen weg meer terug.
In de loop van de tijd heb ik een aantal producten gevonden die eenvoudig, snel en makkelijk te maken zijn en geweldig schoonmaken.
Probeer ze zelf. Maak tijdens deze workshop, een aantal van deze producten. Ervaar hoe eenvoudig ze te maken zijn en heerlijk om te gebruiken.
Wat gaan we maken?
Vloeibaar wasmiddel: We maken het wasmiddel voor de witte was en je leert hoe je op dezelfde wijze wasmiddel kan maken voor de gekleurde was. Thuis kun je dan een aantal wassen draaien met dit product.
Wasverzachter: Een paar producten samen voegen die iedereen in huis heeft. We maken het af met een paar druppels heerlijke etherische olie naar keuze.
Mijn favoriete schuurmiddel: Het is een super makkelijk en veilig schuurmiddel. Dit middel is geweldig voor het schoonmaken van alle harde oppervlakken in de keuken en de badkamer.
Citrus azijn: Citrus geeft schoonmaakazijn een heerlijke geur en de schoonmaak kracht wordt vergroot.
Luchtverfrisser: Een verfrisser die geen bijwerkingen geeft. Gebruik het in je kasten, kamers, badkamer en koelkasten.
De workshop is voor minimaal 5 en maximaal 8 personen in Breda, tijdstip in overleg.
Voor workshops op locatie, neem contact op via mail huishoudenmetplezier@gmail.com of via 0630814839 (tijdens kantooruren)
Kosten zijn € 30,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je niet alleen de kennis en de ervaring van het maken van deze schoonmaak en wasmiddelen maar je vertrekt met een voorraadje van deze middelen zodat je thuis aan de slag kunt met deze producten. Van alle producten die we maken krijg je de recepten mee.
Tevens laat ik je kennis maken met wasnoten, ook een geweldig mooi natuurproduct.
Een leuke workshop om samen met vriendinnen, zussen, schoonzussen, je moeder, schoonmoeder of de buurvrouw te doen. (Mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom)
En het is een workshop die je voor een fractie van de prijs van je huidige schoonmaak middelen een pakket schoonmaakmiddelen voor een minstens zo schoon, gifvrij thuis oplevert.
 
 

 

 

 

1 opmerking:

glazenwasserij den haag zei

heel handig als je te maken hebt met een beperkt budget!