woensdag 11 maart 2015

Schoonmaakhulp via Helpling

Recentie 

Een week geleden werd ik benaderd door  een nieuwe jonge organisatie op schoonmaakgebied:  Helpling.

Helpling ziet zichzelf als een online platform waar je schoonmaak hulpen in kan huren.  

Het grote voordeel is dat je hier eenmalig, regelmatig of gewoon af en toe gebruik van kunt maken.
Op de website https://www.helpling.nl/ boek je een schoonmaakhulp bij jou in de buurt. Je vult de tijd en de dag in en het systeem en Helpling zorgt dat de beste hulp aan jouw hulpvraag gekoppeld wordt. 

De website geeft aan dat alle schoonmaak hulpen een testschoonmaak hebben gedaan en een bewijs van goed gedrag moeten overleggen. Een deel van het uurloon van €14.90 (bij vaste klanten is dit slechts €13,90 ) wordt door Helpling ingehouden voor een verzekering. 

Het idee, de opzet en de website zijn geweldig en zeer gebruiksvriendelijk. Maar hoe is de schoonmaak.

Vandaag kwam de door mij aangevraagde hulp. Ze was ruim op tijd, vriendelijk en correct. Werkte duidelijk met veel plezier bij Helpling en ze was geweldig. 

Door haar  jarenlange ervaring in schoonmaak was zij zeer efficiënt. Zelf heb ik een redelijk goed werkend systeem maar de in korte tijd (drie uur) is mijn hele huis fris en glanzend schoon. Heerlijk..

Haar ervaring gaf me tevens de gelegenheid om de voor en nadelen van bepaalde schoonmaak technieken en schoonmaakmiddelen te bespreken. 
Oké, misschien niet voor iedereen belangrijk maar geloof me er zijn altijd nieuwe trucjes en materialen die het huishouden nog makkelijker en plezieriger maken. Kan ik altijd weer aan jullie doorgeven als ik ze zelf uitgeprobeerd heb.

Zo'n  schoonmaaksessie zou ook een perfect cadeau kunnen zijn. 

Voor mij is  Helpling zeker een organisatie waar ik af en toe gebruik van zal maken. 


1 opmerking:

Moveria zei

Wat een handige website, die Helpling. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik denk dat dit ook erg handig is voor mensen die verhuizen en hulp nodig hebben bij de eindschoonmaak van hun huis. I houd ze in gedachten. Bedankt voor de tip!